Cautare

2756 de rezultate pentru "nr te romtelecom tv reedier rv nam program tv" (3.30 secunde)
ING Bank ofera absolventilor din promotia 2009 cu profil economic sansa de a intra in programul de Management Trainee, iar Romtelecom cauta 25 de tineri talentati din cadrul universitatilor tehnice pentru internship.
El a mai spus ca televiziunea Vox News este retransmisa, incepand de luni, de operatori de cablu RCS&RDS si DCS si pe platforma digitala Dolce, a companiei Romtelecom.
La inaugurare au participat, alaturi de directorii de banci, si Alexandru Mavrocordat - consulul Romaniei la Istanbul, Dan Cozma - director Romtelecom.
Televiziunea a functionat ca televiziune pay-TV intre martie 2005 - septembrie 2006, iar in martie 2008 a fost cumparata de trustul Realitatea-Catavencu, controlat la momentul respectiv de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
Dovada este ca jurnalistul integru reziliaza contractul cu Dolce (n-am nimic cu Romtelecom, dimpotriva, ei au fost destepti). Vom vedea toate meciurile de la campionatul european de fotbal pe TVR.
De aceea recomandam celor care vor sa "stea in fata" (si oricum nu veti fi primii, mari advertiseri precum Romtelecom sau incluzandu-l deja in mixul de formate) Si nu uitati:
De altfel, valoarea investitiilor Cosmote in Romania a atins deja 250 milioane de euro, ceea ce reprezinta jumatate din cele 500 milioane de euro pe care Grupul Cosmote s-a angajat sa-l investeasca in tara noastra la preluarea de la Romtelecom a fostei retele Cosmorom.
SonyEricsson K550im, Samsung S40i, LG L343i si Sagem my401Ci, disponibile în reteaua de magazine Cosmote, Germanos, Internity, Romtelecom si la dealeri independenti.
Compania este controlata de Cosmote Grecia (70% din titluri) si Romtelecom (30% din actiuni).Grupul Cosmote are activitati în Grecia, România, Bulgaria, Albania si Macedonia si a avut la noua luni venituri operationale de 2,25 miliarde de euro, în crestere cu 38,1% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Leousis are o experienta de 10 ani in industria de telecomunicatii, ocupand diverse pozitii in companii precum Tellas, OTE Investment Services, Romtelecom si Vodafone.
Toate convorbirile telefonice si SMS-urile vor fi de astazi înregistrate de operatorii de telefonie fixa si mobila si vor fi stocate timp de sase luni, potrivit Legii nr.
UPC vine cu un canal exclusiv 3D in lupta pentru clienti UPC Romania, numarul doi pe piata locala de servicii TV, iese la atac cu un canal de televiziune in format exclusiv 3D, dar si cu o serie de noi pachete de servicii.
Lupta dura pentru clienti intre cinci mari grupuri locale - Orange, Vodafone, Romtelecom, RCS& RDS si UPC Romania - a dus la construirea unei infrastructuri (in multe cazuri) de o mai buna calitate decat in Occident, dar la preturi care dau frisoane directorilor financiari.
Daca vreti sa urmariti canalele Discovery, aveti alternative. Canalele noastre sunt prezente in ofertele tuturor celorlalti operatori de cablu, printre care UPC, Romtelecom, Focus Sat sau AKTA".
a dobandit, incepand din data de 11 martie 2013, dreptul de a furniza servicii de retransmisie a programelor media audiovizuale liniare prin intermediul retelelor radio celulare publice (tip Mobile TV), ANCOM eliberand in acest sens un certificat-tip.
Acesta ofera 3 GB de trafic, 2.000 de minute si SMS-uri in retea, 2.000 de minute in Romtelecom, 500 de minute nationale si internationale.
- Inca de la lansarea ofertei noastre de TV ne-am propus sa oferim clientilor continut TV de calitate si diversificat, pentru toate gusturile si ariile de interes. Ne bucuram sa extindem oferta curenta, prin includerea canalelor TV Paramount si Nick Jr.
Averea reprezentata de abonati si de drepturile TV va fi impartita intre RCS-RDS DIGI si Orange, potrivit gsp.ro.
Detalii gasiți și pe pagina oficiala de Facebook, facebook.com/Cinemainaerliber?fref=ts. Eveniment organizat de: Primaria Sectorului 3 Powered by Asociatia Culturala Metropolis & Metropolis Film Sponsori: Lenor, Romtelecom, Walmark, Silva Parteneri:
Dar ce te faci, atunci cand, in cutia postala nu-ti gasesti scrisoarea cu "petitia de instiintare" sau uiti sa achiti una dintre facturi? ... Nu ai platit la timp, te scormonesti de 2 sau 3% penalizari.
google-analytics.com